GARAGE KOSTER B.V.

Porsche, Audi, Volkswagen, BMW en Mercedes

Al in 1933 begon Michels grootvader een kolenhandel en taxibedrijf aan het Plein 1945, oftewel het kermisterrein in Laren.
Nadat in 1968 er een volwaadig servicestation bij kwam, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiceerd garagebedrijf.

altÂ

Tegenwoordig is de benzinepomp bij Koster de goedkoopste in 't Gooi en 24 uur per dag geopend.

Bij Michel Kosters garagebedrijf kunt u terecht voor reparaties, onderhoud, schadeherstel en APK keuringen voor alle merken.
Michel zelf heeft voordat hij zijn eigen garagebedrijf startte, 9,5 jaar ervaring als monteur opgedaan bij een Porsche specialist.
Vandaar ook zijn voorkeur en specialisatie in duitse merken, zoals Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz en Porsche, maar ook ander merken zijn bij hem in goede handen.
Michel Koster combineert vakmanschap met een up to date modern uitgeruste werkplaats welke volledig is gerenoveerd in 2009.

Naast zijn ondernemerschap als garagehouder, is Michel Koster actief deelnemer in de ONK Enduro Motorcross en neemt ook deel aan internationale wedstrijden.
Garage Koster geeft derhalve ook beperkt onderhoud en reparatie aan Enduro Crossmotoren.

alt

De voorkeur gaat daarbij uit naar de motorfietsen van KTM.
Voor onderhoud wordt onder andere gebruik gemaakt van het bekende merk Motorex uit zwitserland (eerste vulling).
Wilt u meer weten over het onderhoud en reparatie van crossmotoren, neem gerust contact met ons op.

Michel Koster is dealer van: Acerbis, Motorex en DT1 filters

Kortom, voor reparaties en onderhoud van uw auto of crossmotor, bent u bij Michel Koster aan het juiste adres In het centrum van Laren.

Copyright Garagebedrijf Koster © 2014. All Rights Reserved..